Coordinadora per l’educació al barri de Fort Pienc

Concentració per l’escola pública

Descarrega el cartell en pdf

El proper diumenge 11 d’abril a les 12 del migdia representats de les AMPAs de l’Hospitalet i de Sant Boi, l’agrupació d’AMPAs de Santa Coloma i la Federació d’AMPAs de Badalona ens convoquen a una concentració pacífica davant la Generalitat de Catalunya, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Serà diumenge 11 d’abril a les 12 del migdia.

El lema és: Per una educació de qualitat, una escola pública de qualitat.

La concentració és perquè tots aquells pares conscients de la situació en que es troba l’escola pública i en particular els nostres centres, tinguin un lloc i una data per reivindicar tots junts, fem-se costat, fent força, les seves peticions. “Defensem la escola Pública”.

L’objectiu és que cada AMPA faci una pancarta destacant la seva problemàtica o valoració. Prou retallades de recursos. L’educació és un dret i l’educació de qualitat una obligació. L’educació és una prioritat. Les mares i els pares amb els nostres fills ja som aquí. Suport a les tasques de les AMPA. Per una setmana de febrer com cal. Per una verdadera conciliació de la vida professional amb la familiar.

A la concentració porteu globus, amb cares dibuixades. En un moment donat els deixarem anar. L’escola pública és com un globus que si no la subjectem bé se’ns volarà i se’ns escaparà de les mans.

7 Abril 2010 - Posted by | Barcelona | , ,

1 comentari »

  1. […] COORDINADORA PER L’EDUCACIÓ AL BARRI DE FORT PIENC (Barcelona) […]

    Retroping per Concentració en defensa de l’escola pública (3) « Ampas de L'Hospitalet | 14 Abril 2010 | Respon


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: