Coordinadora per l’educació al barri de Fort Pienc

Presentat l’avantprojecte de la nova Llei d’Educació

Avui el Departament d’Educació ha presentat l’avantprojecte de la Llei d’Educació de Catalunya, que inclou instruments per treballar per l’equitat i l’equilibri de la població escolar tal i com defensa un dels principis generals de la mateixa llei (“L’equitat per garantir la igualtat d’oportunitats i la integració de tots els col·lectius, basada en la coresponsabilitat de tots els centres sostinguts amb fons públics”).

Són rellevants, en aquest sentit, els Principis ordenadors de la prestació del servei públic d’educació (Article 26), la Coresponsabilització de tots els centres en l’escolarització d’alumnat (Article 31), les Garanties de gratuïtat (Article 33) i el Compliment de les normes sobre admissió (article 34), com ho és sens dubte el compromís adquirit a l’article 179 d’invertir en educació com a mínim la mitjana de la Unió Europea (en percentatge del PIB).

Aquests Articles i la resta de l’avantprojecte de Llei donaran lloc les properes setmanes a molts debats. Si voleu aquest bloc pot acollir-ne un d’ells.

28 Abril 2008 - Posted by | Barcelona

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: