Coordinadora per l’educació al barri de Fort Pienc

Xerrada “Pèrdues i canvis a l’entorn familiar”

L’AMPA del CEIP Pere Vila convida les famílies del barri a la xerada “Pèrdues i canvis en l’entorn familiar“, que es farà el proper dimecres 16 d’abril a les 17.00 a la Sala Àngels Garriga de l’Escola.
 
DETALLS:

Pèrdues i canvis a l’entorn familiar: com ajudar als nostres fills i filles a superar-los
a càrrec de l’entitat Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena.

Tots experimentem, durant les nostres vides, diferents pèrdues emocionals i canvis que ens afecten notablement. Els nostres fills i filles creixen envoltats d’experiències vitals contínues i transcendentals per a la seva maduració i el seu creixement personal. Així, doncs, experimenten petites i grans pèrdues com són la pèrdua del seu animal de companyia, d’algun familiar (avis i àvies, tiets i tietes…) o amics i, alhora, els toca viure canvis diversos com són la separació dels seus pares i l’adaptació a les noves estructures familiars, el canvi de ciutat / domicili o escola,… circumstàncies que deixen “marca” a les seves vides. Els nostres fills i filles estan preparats per entendre i actuar davant d’aquests esdeveniments i canvis a les seves vides? Nosaltres, com a mares i pares, els podem ajudar?

Es pretén, doncs, l’abordatge de les diferents situacions de canvis i pèrdues a l’entorn familiar perquè com a pares i mares estiguem preparats per quan arribin aquests moments: hem de saber què fer i què dir i, sobretot, hem de tenir clar com actuar davant d’aquests esdeveniments.

9 Abril 2008 - Posted by | Activitats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: