Coordinadora per l’educació al barri de Fort Pienc

Vídeo CEIP Ramon Llull

Els pares i mares del CEIP Ramon Llull han fet aquest vídeo on s’ensenya l’escola per dintre. No us el perdeu! 

22 febrer 2008 - Posted by | Activitats

30 comentaris »

 1. Una passada!! Senzillament fantàstic!!! Felicito des d’aquí al creador/-a d’aquesta peça tan interessant! Aquesta carta de presentació demostra que al darrera hi ha gent que creu en la “cosa pública”… Molts ànims i endavant!!
  Per cert, nosaltres aquest curs fem 5 anys d’educació al barri. Estem d’aniversari… Si us sobra una mica de temps ens podria assessorar una mica, no?
  Heheehe, diuen que qui no arrisca, no guanya, oi?
  Felicitats!

  Comentari per David- Escola Fort Pienc | 23 febrer 2008 | Resposta

 2. Potser que al mirar el video aquest la majoria pensi que “xulo” i prou, però els que portem el Ramon Llull a la sang, els que cada dia el vivim i el sentim com nostre ens ha costat més d’un esforç reprimir les llàgrimes, aquestes imatges són el fruit de la bona voluntat i l’esforç de les mares, pares, tutors, tutores (els grans oblidats), nens i nenes que des de fa més de 75 anys han fet del Ramon Llull la més Gran Escola de Barcelona amb diferència.
  Jo sóc Ramon Llull, i tu? t’hi apuntes?.

  Enric Cols Ampa Ramon Llull i Coordinadora.

  Comentari per Enric | 23 febrer 2008 | Resposta

 3. Definir el valor moral no és tot just un exercici intel•lectual. Que la força per a fer el que té raó quan encarat amb coordini les decisions són clau a és un líder ètic. Inculcant i per a recompensar aquest valor i el triomf en tots els nostres objectius, les perspectives i les metes són crítiques immunes a créixer i desenvolupar una organització i la societat ètiques. (L´Ampa Ramon Llull vostè és gran) …………………
  Akeem

  Comentari per Akeem Akinwale. | 24 febrer 2008 | Resposta

 4. Yo no he hecho ningún esfuerzo en contener las lagrimas ,simplemente me he emocionado.
  Jo també sóc Ramón llull.
  Elena.Ampa R LL

  Comentari per Elena | 24 febrer 2008 | Resposta

 5. Acabo d’entrar al blog, i la veritat m’ha agradat molt el video del Ramon Llull, moltes felicitats, segur que no ha estat fàcil, i segur que hi ha molt esforç al darrera, però amb aquesta carta de presentació, aconseguireu, per fi, trencar algunes falses teories.

  De veritat Moltes felicitats

  Comentari per Carme (mare Fort Pienc) | 4 Març 2008 | Resposta

 6. Gràcies Carme, el teu suport ens dóna més força per tirar endavant un projecte en el qual tots hi creiem.

  Enric Cols (Ampa Ramon Llull)

  Comentari per Enric | 4 Març 2008 | Resposta

 7. Una mare amiga de la vostra escola m’ha passat l’enllaç i l’he trobat maravellós. Ara que a la nostra escola tenim una mica de polèmica per un anunci que ha surtit a la televisió. Vosaltres heu fet un vdeo espectacular! Doneu tota una lliçó de sensibilitat, unió i força per tirar endavant. No oblideu mai que sou una escola mítica. M’emociona molt més el vostre vídeo que l’anunci de la televisió on surt el Fort Pienc. Felicitats als creadors i a tots aquells que sou Ramón Llull!

  FELICITATS!!

  Comentari per Ana (mare del Ceip Fort Pienc) | 5 Març 2008 | Resposta

 8. Gràcies Ana, al llegir el teu comentari se m’ha posat
  “la gallina de piel”. Et convido a si pots aconseguir el dvd ho vegis a la tele, els que estimem el Ramon Llull, pel que ha sigut, pel que és i pel que volem que sigui ens ha costat molt reprimir alguna llagrimeta.

  Tot el barri de Fort Pienc és una mica Ramon Llull.

  Enric Cols (Ampa Ramon Llull)

  Comentari per Enric | 5 Març 2008 | Resposta

 9. Me podrían decir el nombre y el autor de la canción del video? Me encanta y quiero conseguirla. Por cierto un video maravilloso! Jo també soc Ramon Llull!! El mejor colegio del barrio!

  Felicidades!! Todo un acierto
  Gracias de ante mano

  Comentari per Jorge (Ramon Llull) | 5 Març 2008 | Resposta

 10. Jorge s miras en esta dirección, incluso podrás conocer quien es la persona que canta.

  http://www.apple.com/quicktime/guide/hd/maria_taylor.html

  Espero que te sirva

  Comentari per Milton (Fort Pienc) | 6 Març 2008 | Resposta

 11. Hola Jorge

  Encara que en Milton ja t’ha contestat.
  El tema es:
  Maria Taylor – Song Beneath the Song
  Tret del recopilatori de Anatomia de Grey…

  I en aquesta adreça tens el video.

  i en aquesta altre la lletra

  http://www.quedeletras.com/letra-cancion-song-beneath-the-song-bajar-92047/disco-bso-anatomia-de-grey-voli/banda-sonora-2006-song-beneath-the-song.html

  Junts +++

  Enric Cols (Ampa Ramon Llull).

  Comentari per Enric | 6 Març 2008 | Resposta

 12. Molt bó el video. És positiu i engrescador, reflex del nostre barri. Tots sóm Ramon LLull! … i Pere Vila i Fort Pienc i…

  Comentari per Alberto (Fortpienc) | 6 Març 2008 | Resposta

 13. Estoy muy orgulloso de ser Ramon Llull. Mis felicitaciones a los creadores e impulsores de la propuesta. Es una delicia y son detalles que nos unen. Ayer en la TV3 salió otra vez el mismo colegio de siempre luego pasa lo que pasa y las preinscripciones traen polémicas. No entiendo porque hay tanta manía en promocionarlos en esta zona somos más colegios y no por no ser mediáticos merecemos menos voz. Este vídeo es un gran ejemplo. GRACIAS POR HACERLO

  Comentari per Ramon - Ramon Llull | 26 Març 2008 | Resposta

 14. Felicitats per saber resumir en un parell de minuts l’esperit d’una Ampa i una escola. Al Ramon només dir-li que pensi que molts dels que estem a dins tampoc ens agrada que repetidament surti el Fort Pienc a la Televisió. Crec que ja ha quedat reflactit per bastants pares. De tota manera hem d’insistir i treballar per estar units i seguir amb la bona entesa entre totes les escoles del barri. Com posa l’Enric Junts+++

  Comentari per Jordi | 27 Març 2008 | Resposta

 15. Senzillament preciòs. Sóc Fort Pienc i ara
  em sento també Ramón Llull. Una video envejable.
  La gent del meu barri és la millor!

  Comentari per Ramon | 1 Abril 2008 | Resposta

 16. Crec que heu demostrat que no es necessari ser mediatic per aconseguir que et tinguin en consideració i donar una imatge d’escola amb un projecte solid, esperem que això també ho entenguin altres escoles on comencem a estar cansats de certa tendència a les càmeres amb finalitats comercials. Gracies per reflectir la unió i les ganes de tirar endavant l’escola dels vostres fills d’una manera tant senzilla i tendre. En heu fet pensar a tots i en feu sentit orgullosos de l’escola publica!

  Comentari per Núria | 2 Abril 2008 | Resposta

 17. A mi també m’ha agradat el vídeo, però m’ha estranyat que no es vegi en ell a cap nen immigrant… per què? us en avergonyiu?

  Teniu taxa d’immigració 0? no és precisament el tema de la immigració el que us uneix a través de la coordinadora d’AMPAS amb les altres escoles del barri?

  i, doncs, si esteu tan sensibilitzats pel tema de la immigració… per què no queda reflectit en el video?

  Algú m’ho explica?

  gràcies.

  Comentari per Pere Arbos | 11 Abril 2008 | Resposta

 18. Gràcies Pere, em fa feliç que t’hagi agradat el vídeo, però potser caldria que te’l tornessis a mirar. T’explicaré perquè i com hem fet el vídeo. Al juny passat a la darrera reunió vam decidir fer-lo pensant en aquelles famílies que només un dels dos (mare o pare), poden anar a les portes obertes, així doncs si filmàvem els espais de l’escola, sense nens i nenes (doncs tenim molts problemes amb la cessió d’imatge) mostraríem a aquell que volgués com és físicament la nostra escola. I així ho hem fet, però quedava una mica ensopit, així que l’escola ens va donar fotos de les colònies i fotos antigues, amb nens que sí cedeixen la seva imatge a l’escola, i les vam posar. Però faltava mostrar què fa l’Ampa i algunes mares ens van fer arribar fotografies dels seus fills i filles fent activitats extra-escolars, malauradament la majoria dels nens i nenes que les fan són gent no immigrant. Però encara li faltava un parell de tocs, el primer el vam aconseguir filmant durant la darrera festa de carnestoltes, i pel problema de la cessió d’imatge, o són filmacions molt genèriques o de gent de l’Ampa, el darrer toc és la part final de vídeo, el dilluns dia 11 a les 21h30 es reuneix l’Ampa i decideix comunicar per e-mail i per boca-orella, que el dia 15 a les 16h30 es filmarà a tothom que vulgui sortir, així el dimarts dia 12 s’envia el e-mail i es fa la tasca, la mala sort va fer que el dia 14 fos la vaga, i va arribar el divendres 15 a les 16h30 i els que hi eren són els que han sortit. Ara bé qui són els immigrants?, els no nascuts a l’estat espanyol?, els que són nascuts a l’estat, però no a Catalunya?, els que són nascuts a Catalunya però els seus pares no?, si neix a Catalunya però la parella és mixta? Què esperaves veure? Negres, xinesos, magrebins i paquistanesos? Bé doncs, dels primers no n’hi ha gaires a l’escola, dels segons sí però fan la seva, els tercers i els quarts sovint posen problemes per sortir en fotografies, així doncs el ventall quedava reduït a autòctons i sud-americans i d’aquests en surten un grapat, però clar com que són blancs com jo no es nota que són de fora. A tall d’anècdota et diré que al vídeo surten sense haver-me parat a mirar gaire, xinesos, madrilenys, aragonesos, argentins, gaditans, equatorians, uruguaians, colombians, dominicans, peruans i bolivians (si mires el vídeo del carnestoltes també veuràs nigerians), però com que el seu color de pell no és diferent al blanc poder no els has pogut veure, i això és bo, doncs reforça la nostra teoria que no som d’on venim, ni d’on vivim, simplement som persones.

  Bé contestada la teva primera pregunta, respondré la segona, perquè vam crear la coordinadora?. Doncs no, no la vam crear pel tema de la immigració. No ens importa l’origen de la gent, el que ens mou és l’estabilitat de la matrícula, m’explicaré. Quan el curs passat van crear la tercera línia al Fort Pienc, això va perjudicar a la nostra escola i al Pere Vila, doncs 23 nens i nenes del barri entraven a una escola sobre explotant-la, mentre que a les nostres (on teníem places lliures) les omplien amb gent de fora del barri, això implica que les famílies tan aviat com poden marxen, i el seu espai serà ocupat amb matrícula viva (que suposo saps que és). Per tal que això no passi de nou, i veient que les quatre ampa tenim moltes coses per compartir i per fer junts, vam crear la coordinadora. Aprofitant aquesta bona comunió entre nosaltres, hem decidit organitzar xerrades, com la que farem sobre segregació escolar, (hi estàs convidat i podrem xerrar), o la rua conjunta de carnestoltes, i volem compartir extra-escolars i colònies, i un munt de coses, tantes com puguem.

  Resumint i per no allargar-me més. La idea és el lema que tenim a l’ampa del Ramon Llull. Junts sumem, i això és el que mirem de fer, sumar.

  Esperant que no se t’hagi fet llarga la resposta, quedo a la teva disposició per qualsevol aclariment.

  Enric Cols Miret
  Ampa Ramon Llull

  Junts +++

  PS- El pare que ha fet el vídeo, és nascut a Salamanca de pares colombians.

  Comentari per Enric | 11 Abril 2008 | Resposta

 19. Hola, quisiera felicitaros por vuestro vídeo, pero también unir mi voz a la pequeña crítica constructiva de Pere.

  Echo a faltar un compromiso con el tema de la inmigración, y no me refiero a enfocarlo como problema (aunque por supuesto hay que tratar el tema del reparto equitativo, etc como haremos el próximo jueves en vuestro gran colegio), si no a alguna referencia explícita, valiente y solidaria, a la convivencia de niños “autóctonos” con niños procedentes de distintas razas y culturas, que tanto se aportan mutuamente.

  Quizás sea un tema a tratar en conjunto por todos los colegios de la coordinadora. ¿Qué os parecería un vídeo conjunto de todos los coles de la coordinadora en el que el que le demos la vuelta al tema de la inmigración enfocándolo como un “valor añadido” en lugar de algo a evitar, como hacen los “cristianos” colegios concertados? ¿No pondria la piel de gallina …?

  Saludos

  Carmen Belío, de AMPA Pere Vila

  Comentari per Carmen Belío (Pere Vila) | 15 Abril 2008 | Resposta

 20. Hola Carmen, igual que li vaig dir al Pere, el vídeo del Ramon Llull només pretén ensenyar físicament l’escola i mostrar una mica les activitats que fa l’ampa. Res més. Qui vulgui o hagi trobat, o qui vulgui o hagi trobat a faltar alguna cosa, serà perque no ha entés res de la tasca que hem fet. Aquest video “NO” és de la coordinadora, és de l’Ampa del Ramon Llull.

  Entenc el què vols dir amb la teva suggerència, però et diré (pensava que ja ho sabies doncs dius que ets de l’Ampa del Pere Vila), que la coordinadora al igual que les ampes la formem mares i pares què usem el nostre temps lliure en intentar millorar les nostres escoles d’una forma conjunta. I totes les idees són benvingudes, però hi ha uns canals de comunicació més correctes que no pas el blog. Vaja que si tens una idea i la vols dur a terme, participa amb nosaltres, quantes més mans millor.

  Evidentment no vull que et molestis amb aquesta resposta, només vull que entenguis que el temps que tenim és limitat, i el pressupost 0.

  Igual que li vaig dir al Pere, quedo a la teva disposició per qualsevol aclariment.

  Enric Cols i Miret
  Ampa Ramon Llull

  Junts +++

  Comentari per Enric | 15 Abril 2008 | Resposta

 21. Hola Enric,

  No quería herir tus sentimientos, os vuelvo a felicitar por vuestro trabajo.

  No hace falta que me digas que es un AMPA, ya lo sé y participo en ella en la medida de mis posibilidades. Entiendo perfectamente lo del tiempo ilimitado y el presupuesto cero.

  En cuanto a los canales más correctos para sugerir ideas a la coordinadora, ¿acaso éste no es el blog de la coordinadora, a qué otros canales te refieres, y si los hay, qué tiene de malo utilizar éste? Ya sé que el comentario lo he hecho en la noticia del vídeo del Ramon Llul, simplemente he utilizado esta noticia como punto de partida para reflexionar acerca de la posibilidad de una presentación conjunta de todas las escuelas del barrio. Y .. hablando de presupuestos, para hacer esta presentación conjunta de la escuela pública del barrio … ¿no se podrían solicitar recursos a las autoridades educativas (Dpto Educación, Ayto, Consorcio …)?

  Perdona, quizás habría que abrir otra línea para esta sugerencia…

  Saludos

  Nota: me gustaría aclarar a todos que aunque el tono de tu intervención y la mía parezca un poco crispado ;-) es solamente un efecto secundario de la comunicación escrita y del poco tiempo que disponemos para expresarnos.

  Comentari per Carmen Belío (Pere Vila) | 15 Abril 2008 | Resposta

 22. Hola Carmen,

  Gràcies per les teves suggerències. La teva idea de fer un vídeo de la coordinadora em sembla fantàstica. Si vols posar-te mans a l’obra t’ho agrairem moltíssim (com bé saps ens costa arribar a tots els projectes que tenim entre mans, així que si pots posar-te a treballar en un vídeo, o a demanar els recursos a les autoritats educatives per a fer-lo, seria fantàstic). Tot i que no crec que la “immigració” o el que acostumem a pensar darrera d’aquest terme sigui “l’objectiu” de la coordinadora, sinó moltes coses més (compartir recursos, treballar per tenir matrícules complertes, estables, equilibrades, etc.), sí que el que dius em sembla una bona idea.

  Si t’animes ens avises!

  Roger

  Comentari per Roger (AMPA Fort Pienc) | 15 Abril 2008 | Resposta

 23. Enriq!

  Jo no volia que treballessis tant!et demano excuses per provocar-te aquesta feinada!

  Bé, jo no tinc cap polígraf al costat, però…

  Una resposta tan llarga a una pregunta tan curta, sempre és símptoma que hi ha quelcom que no rutlla! Crec, amb sinceritat, que les veritats haurien d’estar exemptes dels quilos de maquillatge que allarguen les respostes.

  Les veritats no necessiten ser defensades, no haurien de provocar rius de tinta.

  Qui té una veritat, normalment, la sintetitza.

  Véns a dir que no apareixen els colors de la pell (exepte el blanc) per un cúmul de casualitats. I jo m’inclino a pensar que en un vídeo fet amb tant de cariño i cura no hi ha res casual…

  Perquè quan un treball és bo, no es deixa res a l’atzar…ni tan sols els percentatges de color-pell que han d’aparèixer.

  Respecte a la segona qüestió,

  Si m’ho permets, et convido a un senzill exercici: mira el logotip de la coordinadora d’AMPAS, veus al que em refereixo?, la barreja d’ étinias subjeu en l’esperit de la coordinadora: és l’arrel del problema que va donar origen a la coordinadora.

  Tot i que m’agradaria molt, aquesta setmana estic fora de Barna i no podré assistir a això que dius…

  Gràcies per convidar-me i fins aviat!

  Comentari per Pere Arbos | 15 Abril 2008 | Resposta

 24. Mira Pere, em dic Enric amb “c” i no mereixes que gasti ni un segon més del meu temps en les teves “tonteries”, si et vols creure el que et dic t’ho creus, i sinó t’ho vols creure, és el teu problema. Segueixes sense dir de quina escola ets, o són els teus fills o filles. Jo no tinc cap problema en tenir als meus fills on el 50% de la classe els seus pares són estrangers. El problema potser el tens tu, jo no.
  De pas fent memòria, recordo una de les preguntes d’exàmen de 2on de bup o tercer. El cóguito cartesiano. La pregunta és curta, la resposta no.

  Apa doncs

  Si tens cap cosa més a criticar, ho fas et quedes tranquil.

  Enric Cols i Miret

  Pare d’escola pública.

  Doncs ara no et contesto com a Ramon Llull ni com membre de coordinadora.

  Comentari per Enric | 15 Abril 2008 | Resposta

 25. Pere,

  Creo que en tus apreciaciones partes de un error grave que es el que está generando esta tonta polémica. La coordinadora no nace, como tú supones, “por el tema de la inmigración” ¿?. Como bien se explica en los post iniciales del blog se crea para conseguir una población escolar equilibrada, completa y arraigada en el barrio. Para que esto suceda se ha de empezar por conseguir que las familias (inmigrantes o no) del barrio quieran ir a sus escuelas públicas, no que les “toquen” en sorteo.

  De momento parece que vamos por buen camino, pues las solicitudes en primera opción, respecto al año anterior, han mejorado en todas excepto en el Fort Pienc que han bajado un poco. Evidentemente tendremos que seguir trabajando para que mejoren más en todas ellas. Si las familias del barrio eligen los colegios del mismo, al final el equilibrio de la población escolar es automático; será un reflejo del barrio, lo mismo que intenta ser el logotipo de la coordinadora. En él no hay inmigrantes y autóctonos, simplemente niños del barrio; igual que en el vídeo del RLL; míralo y piensa por qué has deducido que la gente que sale no es inmigrante.

  No comparto el comentario, pero entiendo el enfado de Enric en su último post. No se si es voluntario o no, pero de tu mensaje se desprende una cierta voluntad torpedeadora del trabajo que desinteresadamente está realizando mucha gente. Cuando se pierden muchas horas de sueño o de estar con tu familia por hacer algo que crees importante, mosquea leer comentarios tan irónicos y poco constructivos como los tuyos.

  Siento haberme alargado tanto, pero es que hay preguntas cortas que a lo largo de los tiempos van dejando correr ríos de tinta y siguen sin respuesta. ¿Quien soy? Es la más corta y tal vez la que más cueste responder, porque da miedo conocer la respuesta verdadera. Lo mejor es (como tú bien dices) responderse con pocas palabras; simplemente soy Pere o Albert.

  Yo simplemente soy Josu (blanco, de 600 kilómetros, pero inmigrante) del Fort Pienc.

  Comentari per Josu | 15 Abril 2008 | Resposta

 26. Gracias, Roger. Te tomo la palabra. Me propongo reunir más personas interesadas en colaborar en este proyecto.

  De todas formas, no estoy del todo de acuerdo contigo en que el tema inmigración (o más exactamente, el racismo que ésta suscita) no sea uno de los temas importantes de la coordinadora. Precisamente ésta se creó a raíz del problema de la tercera línea de P3 en el CEIP Fort Pienc, como consecuencia de una mala gestión de la administración ante la avalancha de solicitudes en este centro. Avalancha que tiene mucho que ver con el desprestigio inmerecido de otros centros públicos del barrio con alta tasa de inmigración. ¿Acaso la matrícula estable, equilibrada no tiene nada que ver con este tema? Encuentro cínico intentar maquillar este hecho.

  Yo propongo tratar cómo se merece al alumnado nouvingut, resaltando valores como la hospitalidad y la solidaridad, y utilizar como imagen positiva el hecho diferencial de la convivencia multicultural. Yo, así lo siento. Me gustaría cambiar la sensibilidad de la gente del barrio respecto de esta cuestión.

  Por favor, ¿qué tengo que hacer para abrir una nueva noticia en este blog para iniciar la andadura de este proyecto?

  Gracias

  Comentari per Carmen Belío (Pere Vila) | 16 Abril 2008 | Resposta

 27. Hola Carmen,

  Bingo! Vídeo a la vista! Per engegar un projecte més que obrir una nova notícia al Bloc, t’has d’incorporar al treball de la Coordinadora, als seus debats i processos de decisió (no entenem el Bloc com el lloc on es discuteix el fer de cada dia: creiem que les llargues discussions sobre com entenem la Coordinadora i el que volem treballar, i la cerca del consens i l’acord entre nosaltres que no sempre és fàcil, és millor fer-ho a les reunions; el Bloc, en canvi, l’entenem i utilitzem com un espai de comunicació amb el barri i la ciutat, on mostrem el resultat de la nostra feina). Si no vols una implicació tant formal, pots fer-nos arribar una proposta (educacio.fortpienc@gmail.com) i vens a una reunió i la discutim.

  Comentari per Roger (AMPA Fort Pienc) | 16 Abril 2008 | Resposta

 28. Hola,
  soy Elena (de Zaragoza de toda la vida),madre de dos niñas (catalanas )del Ramon Llull y este año presidenta del Ampa .

  No añadiré nada a los comentarios de Enric, Roger, Josu porque no se me ocurre nada más que añadir .

  Solo quiero pedir a los incrédulos, desconfiados,aportadores de ideas, etc…que os acerqueis por la coordinadora y que con vuestras críticas constructivas trabajemos para mejorar la imagen de la escuela pública del barrio , para conseguir por igual en nuestras escuelas una matrícula estable y arrelada, para que nuestros hijos compartan actividades y espacios comunes, para que la administración nos haga un poco de caso…
  Os pediría también confianza y serenidad. Todas las personas que creemos en la utilidad de la coordinadora, tenemos cosas más interesantes que hacer en nuestra vida que desarrollar estrategias de marquetin raras para parecer lo que no somos. Creo sinceramente que hasta ahora todo lo que se está haciendo es desde la tranquilidad y la honestidad de los que creen en lo que hacen.
  Por último os pediría un tono más conciliador ya que el que se ha creado en estas últimas intervenciones no nos ayuda, ni mucho menos anima a seguir adelante.
  Salut
  Elena (AMPA Ramon Llull)

  Comentari per Elena | 16 Abril 2008 | Resposta

 29. Hola de nuevo,

  Ante posibles malentendidos, quisiera aclarar que mis comentarios en este blog no representan al AMPA Pere Vila ni a los miembros del Pere Vila en la coordinadora.

  Simplemente he ejercido mi derecho, legítimo supongo, a expresar mi opinión como ciudadana y como un miembro más del AMPA Pere Vila.

  Otra pequeña aclaración, con respecto de la petición del tono más conciliador: considero que he expresado mis opiniones y discrepancias con respeto hacia vosotros y vuestro trabajo.

  Nada mas, utilizaré las vías que proponéis para mis propuestas.

  Muchas Gracias

  Comentari per Carmen Belío (Pere Vila) | 17 Abril 2008 | Resposta

 30. Realment magnific!!

  Jo com a ex-alumne sempre dure aquesta escola al meu cor

  Jo també soc Ramon Llull

  Comentari per Sergi Gonzalez | 29 Agost 2008 | Resposta


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: