Coordinadora per l’educació al barri de Fort Pienc

Preguntes pre-matrícula?

interrogant.jpg

 

Si estàs pensant en pre-matricular un fill o filla a alguna de les escoles públiques del barri i tens dubtes, preguntes o cursiositats, aquest és l’espai per plantejar-ho. Si no saps com omplenar la sol·licitud, o quants punts tens, o què esperar de les diferents escoles del barri, pots deixar aquí la teva inquietud.

27 gener 2008 - Posted by | Coordinadora

8 comentaris »

 1. He caigut en aquest bloc buscant informació del procés de matrícula en general i dels problemes que es van plantejar l’any passat en el barri en particular. En aquella època no ens vam involucrar prou i realment desconeixem què va succeir i quines conseqüències va tenir.

  Aprofitant aquesta magnífica idea de crear una coordinadora (enhorabona per la iniciativa i gràcies per dedicar temps a una cosa tan important com és l’educació), m’agradaria que ens informéssiu del succeït i sobretot de les conseqüències.

  A més m’interessaria saber els dies de jornades de portes obertes del CEIP Pere Vila, i del CEIP Ramon Llul.

  Enhorabona de nou per la iniciativa i ànim.

  Comentari per Joan Antoni | 28 gener 2008 | Respon

 2. Hola Joan Antoni,

  El resultat dels problemes de l’any passat els pots veure resumits a la darrera entrada del Bloc que es va engegar l’any passat (http://educaciofortpienc.blogspot.com/), on també veuràs la resposta del Síndic de Greuges a la queixa.

  Pel que fa a les dates de portes obertes, les penjarem immediatament (ens falta confirmar-ne una).

  Gràcies pels ànims!

  Comentari per Roger (Coordinadora d'AMPA) | 28 gener 2008 | Respon

 3. Hola Joan Antoni,

  Veure que has escrit al nostre blog, ens fa adonar que la nostra tasca serveix per allò que ens haviem plantejat, no dubtis gens en plantejar tots aquells dubtes que tinguis, i si podem els resoldrem.

  Ja et comento que les portes obertes del Ramon Llull són el dia 26 de Febrer.

  Gràcies per tot.

  Comentari per Enric | 28 gener 2008 | Respon

 4. Hola Joan Antoni tu comentario nos ha cargado de ánimo.Para una primera toma de contacto y de forma distendida te aconsejo que te acerques por el R LL el próximo dia 2 de febrero.Celebramos el carnaval y nos gustaría compartir nuestra fiesta con los vecinos del barrio.Puedes venir disfrazado pero no hace falta que te maquilles ,podras hacerlo en la fiesta.
  Un saludo .
  Elena

  Comentari per Elena | 28 gener 2008 | Respon

 5. Gràcies per les vostres respostes i per l’agilitat.

  Ja havia llegit la resposta del Síndic i els altres post del bloc que em va indicar Roger; molt interessant. Vol això dir que la decisió d’una línia més en el CEIP Fort Pienc és temporal i s’anul•larà?. Si no és així, com es va a organitzar el col•legi? Hi ha més professors? Hi ha previsió de més aules?.

  Gràcies Enric per la data de jornades de portes obertes, he vist que avui s’ha modificat la web del CEIP Ramon Llull amb les dades de la matrícula 2008-2009.

  Elena, siento no poder asistir al carnaval. Otra vez será, pero gracias por la invitación.

  Joan Antoni

  Comentari per Joan Antoni | 29 gener 2008 | Respon

 6. Al CEIP Pere Vila les portes obertes seran el dia 4 de març, a les 10:00 i a les 17:30. També es pot concertar una visita trucant al 933099417

  Gràcies pel teu interès

  Marga (mare CEIP-PV)

  Comentari per Marga | 29 gener 2008 | Respon

 7. Hola Joan Antoni una altra vegada,

  Disculpes per no entendre bé la teva pregunta. Preguntes pel “succeït i les seves conseqüències”. Al CEIP Fort Pienc, els 73 nens que van matricular-se són part de l’escola i com tots els anys han arribat amb empemta per tirar-la endavant, i l’equip de mestres ha hagut d’apretar encara més els cargols de la seva dedicació per fer que tot funcioni com sempre. L’escola continua amb la mateixa il·lusió, però exigint al claustre un esforç-extra-afegit-a-l’esforç-extra-que-ja-fan-de-pròpia-voluntat.

  L’Administració va fer la majoria de canvis necessaris per funcionar (no el primer dia d’escola, però sí les primeres setmanes), tot i que jo crec que ha escatimat esforços en els recursos humans (malgrat haver dit que posaria tots els mitjans necessaris perquè la seva decisió no fos un inconvenient, només hi ha mitja educadora de suport extra per a P3, que tenint en compte que els nens no hi són mitja jornada em sembla que ajuda… doncs la meitat).

  A hores d’ara, tot i així, no tenim notícia que l’administració hagi aclarit quins seran els recursos i les modificacions per adaptar l’escola per funcionar amb garanties quan els grans que ara fan 3er de primària arribin a 6è. Des de l’AMPA del Fort Pienc s’està començant a treballar (més feina, és clar).

  També ha implicat que hi ha hagut moviment de classes, separant els cicles natuarals i obligant a repensar dinàmiques i fer malabarismes.

  En definitiva, que l’escola segueix el seu camí amb normalitat, com mai vam dubtar, però gràcies a l’esforç afegit dels mestres, que l’últim que necessiten per la seva salut és encara més feina.

  Comentari per Roger | 29 gener 2008 | Respon

 8. Voldria afegir una cosa més al que explica en Roger,i és que gràcies o desgràcies al que va passar, les quatre escoles públiques del barri, a nivell d’ampa, ens hem unit per intentar que coses com aquestes no tornin a succeir, i que les coses que en un principi des de fora de les escoles semblen problemes, al final siguin beneficis pels nostres fills i filles. Sempre he pensat que per ser professor de parvulari s’ha de ser d’una “pasta” especial, i segur que totes le professores i professors (que crec que aquest any no n’hi cap), fan mans i mànigues per tirar endavant amb el seu grup classe, malgrat les dificultats que pugui representar no rebre el 100% del que necessitem a cada escola, es supleix amb il·lusió i ganes de treballar.

  Enric.

  Comentari per Enric | 30 gener 2008 | Respon


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: