Coordinadora per l’educació al barri de Fort Pienc

Coordinadora de les AMPA del barri de Fort Pienc

gal6.jpg

El juny passat el Consorci d’Educació decidia ampliar les places ofertades al CEIP Fort Pienc, malgrat que a les altres dues escoles públiques del barri, (CEIP Pere Vila i CEIP Ramon Llull) hi havia vacants. Aquesta va ser l’ocasió per fer que les AMPA de les tres escoles implicades iniciessin els seus contactes. Contactes que han fet possible la creació d’aquesta Coordinadora. Amb ella pretenem iniciar una estreta col·laboració que ens permeti a tots donar a conèixer al barri les diferents riqueses de cadascuna, poder compartir actius i poder afrontar conjuntament els problemes de qualsevol d’elles.

La Coordinadora es planteja com a punts principals de treball, els reptes d’acollir amb garanties els alumnes que arriben al barri a mig curs (el que s’anomena matrícula viva), aconseguir una població escolar equilibrada, complerta i arrelada al barri, a més del compliment de les promeses que han fet tant el Consorci d’Educació de Barcelona com el Departament d’Educació a les tres escoles.

La Coordinadora es proposa avançar en tres grans línies d’actuació. En primer lloc, es farà una feina activa per donar a conèixer al barri les tres escoles a través de les escoles bressol, de revistes i blogs i participant a les festes que organitzi l’Associació de Veïns. En segon lloc, es treballarà per compartir en un futur proper festes, casals, colònies, i altres activitats extra-escolars. Finalment, es farà un seguiment de les inscripcions dels nens i nenes a les escoles i es buscarà la col·laboració amb el Consorci d’Educació per aconseguir els objectius de la Coordinadora.

Continuar disposant d’una bona qualitat educativa a les escoles del barri només s’aconseguirà amb l’ajuda de tots, i per això la Coordinadora demana el suport de tots els veïns i veïnes del barri en aquest viatge!

Tres escoles, un barri i munt de coses per fer.

fortpienc2.jpg

19 Novembre 2007 - Posted by | Coordinadora |

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: